Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2025, КИЇВ

Sapli: термін придатності порошкового молока в різній упаковці  

Іспанська компанія Sapli, виробник обладнання для фасування та пакування сипких, порошкоподібних і твердих продуктів у різні види тари, пропонує рішення, що збільшують термін придатності порошкового молока.

Упаковка відіграє фундаментальну роль у підтриманні якості харчових продуктів протягом терміну їх зберігання. Вона є невід’ємною частиною системи забезпечення збереженості та сполучною ланкою між продуктом і зовнішнім середовищем. Вона має бути спроектована і розроблена так, щоб не тільки містити в собі харчовий продукт, але також захищати його і підвищувати його цінність.

По суті, тара і упаковка сухого молока має захищати порошок від впливу вологи, O2 і світла; передбачати можливий вплив зовнішніх факторів навколишнього середовища, таких як температура, відносна вологість, час і фізичні ризики.

Обладнання компанії Sapli спеціально розроблене і запатентоване для продовження терміну зберігання сухого молока з різними характеристиками, а також інших сухих продуктів, таких як зернова чи розчинна кава, спеції, горіхи, закуски тощо. Воно здатне працювати з різними типами банок — як металевими, так і композитними.

Джерело: unipack.ru

ВСІ НОВИНИ