14-16 вересня
2021, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
14-16 вересня
2021, КИЇВ, МВЦ

14.09.2021

11:00
Місце проведення:Зона урочистих подій
Офіційне відкриття виставок INPRODMASH & UPAKOVKA
Місце проведення:Зона урочистих подій
11:20
Місце проведення:Зона урочистих подій
Нагородження переможців дегустаційного конкурсу молочної продукції
Місце проведення:Зона урочистих подій
Організатори:
Національна асоціація «Укрмолпром», компанія "АККО Інтернешнл"
11:30
Місце проведення:Зона урочистих подій
Нагородження переможців дегустаційного конкурсу хлібобулочної продукції
Місце проведення:Зона урочистих подій
Організатори:
Об'єднання «Укрхлібпром», компанія "АККО Інтернешнл"
12:00 - 15:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
«Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі» Галузева науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатори:
Національна асоціація «Укрмолпром», Інститут продовольчих ресурсів НААН
12:00 - 13:00
Місце проведення:Конференц-зал №15
Засідання Ради Об'єднання "Укрхлібпром"
Місце проведення:Конференц-зал №15
13:30 - 15:30
Місце проведення:Конференц-зал №15
«Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №15
Організатори:
Об’єднання «Укрхлібпром», Національний університет харчових технологій, компанія «АККО Інтернешнл»

15.09.2021

10:00 - 16:00
Місце проведення:Конференц-зал №15
«Реалії та перспективи м’ясопереробки» Міжнародна конференція
Місце проведення:Конференц-зал №15
Організатори:
Національний університет харчових технологій, Журнал «Мясной бизнес», компанія «АККО Інтернешнл»
10:30-14:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
«Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатори:
Асоціація «Укркондпром», Національний університет харчових технологій, компанія «АККО Інтернешнл»

16.09.2021

11:00 - 14:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
«Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатори:
Національний університет харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН