13-15 вересня
2022, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
13-15 вересня
2022, КИЇВ, МВЦ

Реалії м’ясопереробки на виставках Inprodmash & Upakovka 2020

Цьогоріч вперше в рамках виставок INPRODMASH & UPAKOVKA буде проведено надзвичайно важливий і актуальний галузевий захід – Науково-практичну конференцію «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі».

Захід відбудеться 9 вересня п. р. на площах Міжнародного виставкового центру (м. Київ).

Організатори: Національний університет харчових технологій, журнал «Мясной бизнес», Інститут продовольчих ресурсів НААН, НДІ «Украгропромпродуктивність» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл».

Також у конференції братимуть участь керівники і відомі спеціалісти провідних підприємств галузі.

Передбачається обговорення наступних питань:

  • світовий та регіональний ринок м’ясної галузі: тенденції, інновації, перспективи;
  • нормативне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринків переробки м’яса;
  • актуальні технології та інновації м’ясопереробної галузі;
  • використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва продуктів;
  • інноваційні технології перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини;
  • інноваційні складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі.

З питань участі у конференції звертатися до Пасічного Василя Миколайовича за тел.: 067-661-11-12, 063-057-25-11 або e-mail: pasww1@ukr.net

ВСІ НОВИНИ