Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2024, КИЇВ

Дизайнерка розробила розчинну упаковку для локшини

Студентка факультету дизайну лондонського університету Рейвенсборн Холлі Граундс розробила розчинну упаковку для локшини швидкого приготування. Це допоможе скоротити використання пластику.

Упаковка складається з позбавленої смаку біоплівки, яка виготовлена лише з кількох легкодоступних інгредієнтів, включаючи картопляний крохмаль, гліцерин і воду. До упаковки також додаються трави й ароматизатори. Плівка розчиняється під час варіння, приправляючи бульйон.

З метою гігієни порції зберігаються в паперовій оболонці з восковим покриттям.

За словами дизайнерки, розроблена упаковка допоможе значно скоротити пластикові відходи. Таку плівку можна використовувати також для порційного пакування інших продуктів, зокрема рису або макаронів.

ВСІ НОВИНИ