Шановні колеги!
Запрошуємо Вас до участі в роботі ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології в хлібопекарському виробництві».
Конференції відбудуться 15 листопада 2022 року дистанційно в форматі on-line з використанням програми ZOOM за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/5638956334?pwd=NkdpUXh5SWVmRThSV1pMeDVlS0Iwdz09
Ідентифікатор конференції: 563 895 6334
Код доступу: 1iM26S
та 16 листопада 2022 року дистанційно в форматі on-line з використанням програми ZOOM за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/87235552416?pwd=VCsya2p5YmxuOFVuaWtCQTdxVmYyQT09
Ідентифікатор конференції: 872 3555 2416
Код доступу: 921230