Учасник виставок Inprodmash & Upakovka компанія «Інтермік – харчові технології» є офіційним представником компанії Sealpac в Україні. Компанія розповідає про новітні пакувальні технології, які вона пропонує, зокрема про систему пакування TenderPac.
Система вакуумної упаковки TenderPac з двома секціями, створює оптимальні умови для дозрівання м’ясних продуктів та ідеально підходить для вертикальної презентації продукту на полицях магазинів. Для виготовлення упаковок за технологією TenderPac використовують м’яку плівку PA/PE або сучасне рішення TraySkin. Технологія TenderPac цілеспрямовано сприяє процесу дозрівання високоякісного охолодженого м’яса. У другій секції упаковки, яка відокремлена пористим шаром та закрита плівкою з попередньо нанесеним друкарським зображенням або етикеткою, знаходиться спеціальна абсорбуюча смужка ActiveStick, що акуратно вбирає м’ясний сік. Завдяки цьому м’ясо апетитно виглядає на протязі всього терміну зберігання.
Технологію TenderPac можна застосовувати на всіх автоматичних пакувальних установках SEALPAC, вона гарантує привабливий зовнішній вигляд, відмінну якість, ніжний смак та апетитний аромат будь-якого м’ясного продукту, для якого необхідно дозрівання.
Переваги:
- Гігієнічний збір м’ясного соку, який витікає.
- Чудовий колір м’яса та оптимальний процес дозрівання.
- Максимальний термін зберігання.
- Надійна, зручна упаковка.
- Приваблива презентація продукту на прилавку, навіть у вертикальному вигляді.
- Ніжна структура м’яса та насичений аромат.
Як працює технологія можна побачити на відео у facebook