10-12 вересня
2019, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
10-12 вересня
2019, КИЇВ, МВЦ

Програма виставки

10.09.2019

11:00
Місце проведення:Зона урочистих подій
Офіційне відкриття Всеукраїнського тижня харчових технологій - виставок INPRODMASH, UPAKOVKA, SWEETS та BAKERY UKRAINE
Місце проведення:Зона урочистих подій
11:30
Місце проведення:Зона урочистих подій
Нагородження переможців дегустаційного конкурсу молочної продукції
Місце проведення:Зона урочистих подій
Організатор:
Національна асоціація «Укрмолпром», виставкова компанія "АККО Інтернешнл"
11:40
Місце проведення:Зона урочистих подій
Нагородження переможців дегустаційного конкурсу хлібобулочної продукції
Місце проведення:Зона урочистих подій
Організатори:
Об'єднання «Укрхлібпром», виставкова компанія "АККО Інтернешнл"
11:50
Місце проведення:Зона урочистих подій
Нагородження переможців дегустаційного конкурсу напоїв "BEST DRINK 2019"
Місце проведення:Зона урочистих подій
Організатор:
Виставкова компанія "АККО Інтернешнл"
12:00-15:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
4-а Галузева науково-практична конференція «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі»
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатор:
Національна асоціація «Укрмолпром», Інститут продовольчих ресурсів НААН
12:00 - 12:30
Місце проведення:Конференц-зал №15
Засідання Ради директорів Об'єднання "Укрхлібпром"
Місце проведення:Конференц-зал №15
12:30 - 15:00
Місце проведення:Конференц-зал №15
3-я Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»
Місце проведення:Конференц-зал №15
Організатори:
Об’єднання «Укрхлібпром», Національний університет харчових технологій, компанія «АККО Інтернешнл»

11.09.2019

10:00 - 17:00
Місце проведення:Конференц-зал №15
Семінар-практикум «НАССР своїми руками: інновації, виклики, рішення»
Місце проведення:Конференц-зал №15
Організатор:
пеціалізований журнал «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ» за підтримки ДП «УкрНДНЦ» та Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР»
З питань участі телефонуйте, будь ласка, за номером 0 800 215 522 (дзвінки безкоштовні)
Вартість участі: 2000 грн
10:30 - 14:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
6-а Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатор:
Асоціація «Укркондпром», Національний університет харчових технологій, компанія «АККО Інтернешнл»

12.09.2019

11:00 - 14:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
8-а Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності»
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатор:
Мінагрополітики України, Національний університет харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН