Відомий бренд шоколадних батончиків і «організатор смачних пауз» KitKat у співпраці з кондитером Ясумасою Такагі випустив 14 видів шоколадок з незвичайними смаками. Серед новинок шоколад зі смаком юдзу, маракуї, чорної смородини, малини, полуниці, чаю матча, шоколад з сирого какао, гіркий, молочний, рожевий і білий шоколад. Але найунікальніші — три шоколадки з вулканічної серії. Вони виготовляються з какао-бобів, що виросли на родючих ґрунтах вулканічних островів Вануату, Папуа-Нової Гвінеї та Філіппін.
Кожен батончик KitKat упаковано в окрему розкішну коробочку з барвистим дизайном, колір якого відповідає смаку шоколадки. Новим релізом KitKat вже вкотре довів, що бренд може бути і розкішним, і авантюрним. Колекція доступна з 31 березня до 2 травня в поп-ап магазині KitKat Chocolatory в районі Causeway Bay (Гонконг), деяких магазинах Log-On та в гонконгському онлайн-магазині Nestle.